Niedawno otwarty browar Złoty Pies, szuka pracowników we Wrocławiu. To praca przede wszystkim dla pasjonatów, którzy chcą zdobywać doświadczenie u boku utytułowanego piwowara.
Browar Złoty Pies poszukuje między innymi pomocnika piwowara, a także szefa kuchni, kierownika marketingu i sprzedaży, a także wielu innych pracowników.
Głównym piwowarem we wrocławskim Złotym Psie jest Łukasz Szwed. Uzyskał on tytuł doktora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, specjalizując się w procesach fermentacji. Dlatego świat słodu i chmielu nie mają przed nim tajemnic, a piwo warzone w Złotym Psie smakuje, tak jak powinno.
Browar poszukuje pomocnika głównego piwowara. Pozna on tajniki tworzenia autorskich receptur, ale także nauczy się doboru najlepszych składników i procesu przygotowywania prawdziwego, rzemieślniczego piwa.
Właściciele browaru liczą przede wszystkim na wrocławskich, domowych piwowarów, którzy mogliby rozwinąć się pod okiem doświadczonego browarmistrza.
Złoty Pies poszukuje także szefa kuchni, który będzie uzupełniał ofertę lokalu o równie wykwintne potrawy. Restauracja będzie oferowała sezonowe menu z regionalnych produktów. Poza tym poszukiwani są pracownicy na stanowiska kierownika ds. marketingu i sprzedaży, kierownicy zmiany, kelnerzy, kucharze oraz barmani.
Browar wraz z restauracją powstają przy kamienicy Pod Złotym Psem na wrocławskim rynku. Otwarcie planowane jest latem.